top of page
שף גיל הררי

 סדנאות הבישול שלנו

סדנאות הבישול של השף גיל הררי פונות לקהל הרחב ומטרתן לעזור לכל אחד לשפר את הבישול הביתי-הטבעוני שלו, ולהוסיף יצירתיות והנאה לתהליך הבישול. הסדנאות הן חוויה של יצירה וכיף המאפשרות מפגש מעשיר עם תהליכי הכנת האוכל הטבעוני הבריא. 

הסדנאות והקורסים מהווים פעילות חווייתית מרעננת ומעניקות מוקד מרכזי באירוע משפחתי או חברתי. 

האוכל הטוב שמבושל ומוגש פותח צוהר לבישול בריא ומענג בטעמיו גם בהמשך, מתאים לכל גיל ולכל חיך, יוצר אווירה נינוחה ומחויכת - וכל זאת בביתכם (או במקום הנוח לכם).

קערת סלט קינואה

סדנת בישול טבעוני ללא סוכר וגלוטן 

סדנה זו נועדה לבחון ולהכיר מקרוב את מרכיבי הבישול הטבעי הבסיסיים כגון ירקות, דגנים וקטניות, פסטות מאורז או דגנים אלטרנטיביים, מוצרי סויה, שמנים בריאים ועוד. נערוך היכרות עם חומרי הגלם הטבעיים, נלמד כיצד בוחרים אותם, נכיר שיטות בישול שונות, נלמד כיצד מתכננים שילובי טעמים וצבעים, נכיר את  כלי המטבח הנחוצים לסוג בישול זה, את ניהול הזמן במטבח וכיצד לעשות שימוש נכון בחומרי עזר מינימליים כמו מלח, שמנים, שום, צמחי תבלין ותבלינים. הסדנה כוללת מגוון מתכונים המשתנים בהתאם לעונות השנה. 

 

מנות לדוגמא:  

דפי אורז מגולגלים עם אטריות שעועית וירקות מוקפצים, קציצות עדשים ברוטב קרם פטריות, תבשיל כתומים עם חלב קוקוס ושעועית אזוקי, גלידה טבעית מאננס וקוקוס ועוד. 

משך הסדנא כ-3 שעות 

סדנת בישול טבעוני 1

סדנת קינוחים טבעית

בסדנת קינוחים טבעית גיל מלמד כיצד לעבוד עם מתוקים טבעיים ובריאים יותר. נלמד על קינוחים ללא אפייה ועל קינוחים שדורשים אפייה מהירה יותר, תוך שימת דגש על חומרי גלם בריאים ועל האופן הטוב ביותר להשתמש בהם. בסדנא תלמדו על קמחים מיוחדים אלטרנטיבים( כגון קמח שקדים, טף ועוד) וכיצד לעבוד איתם. תלמדו על שמנים בריאים יותר שמתאימים לאפייה וקינוחים וכן על תחליפי סוכר טבעיים שמתאימים לכל קינוח.

סדנת קינוחים טבעית הינה סדנא מרתקת ומרחיבת אופקים.

מתכונים לדוגמא:"עוגת גבינה" מקרם קשיו לימוני ופירות, עוגיות שקדים לימוניות, מאפינס בננה גזר ללא גלוטן ועוד. 

 

משך הסדנא כ- 3 שעות  

אגסים מקורמלים
סדנת קינוחים 2
ירקות ומוצרים אורגנים

קורס מאסטרי מקיף
בבישול טבעוני בריא 

ללא גלוטן וללא סוכר

הקורס שיהפוך אותך למאסטר בבישול טבעוני בריא וטעים בטירוף!
בקורס נלמד טכניקות בישול הקפצה, אפיה, מיצוק, שימור טבעי, תיבול, סינרגיה בין טעמים, נכיר חומרי גלם מגוונים ומפתיעים, נלמד תכנון וארגון יעיל ליצירת תפריט שבועי עשיר לכל המשפחה, נפתח מיומנויות אילתור על בסיס עקרונות מובנים ליצירת מנות בריאות נפלאות מגוונות על בסיס חומרי גלם טבעיים טריים המעניקים אנרגיה וכוחות מחודשים לגוף ועוזרים במניעת מחלות. 
התבשילים המאפים והקינוחים מבוססים על שפע ירקות, קטניות, דגנים מלאים, עלים ירוקים, עשבי תיבול טריים, זרעים, אגוזים, אצות, שמנים מעולים, ממתיקים טבעיים, קמחי קטניות טבעיים ובריאים, תבלינים איכותיים עשירים בסגולות מרפא, חלבונים מלאים מן הטבע ועוד. 
וכן, הכל טבעוני 😊
כל מפגש כולל ארוחה עשירה ומפנקת

5 מפגשים ,משך כל מפגש כ-3 שעות

לתאום סדנא התקשרו ל- 054-6635983

קורס בישול 3
bottom of page