גיל הררי - מגזין גורמה
השף גיל הררי שואף להביא את בשורת האוכל החי (Raw Food) לכל בית בארץ, ונושא ברמה את דגל התפריט המורכב מזרעים, נבטים, ירקות ופירות יבשים. אז תכינו את מעבד המזון, וקדימה לסדנה!

 גיל הררי בתכנית הבוקר של קשת
תכנית הבוקר של גלית גוטמן ויואב לימור

גיל משוחח עם גלית ויואב ועונה על שאלות בנושאי טבעונות וכמובן מציג מתכונים מעשי ידיו
אחד על אחד - טבעונות כמקצוע
מאת יעל עופר-וגנר

Iהאופנה האחרונה בעולם הבריאות היא מזון בריא שמכינים ואוכלים בבית ולא רק במסעדות • כתבת האוכל של מגפון – יעל עופר, פגשה את השף גיל הררי, המתמחה בטבעונות ובמזון בריאותיעל עופר וגנר | 17 באוקטובר 2013, 11:38"פעם טבעונות היתה מילה נרדפת לאוכל סגפני ולא טעים. בשנים האחרונות ובעיקר בשנה האחרונה, מתחולל בישראל שינוי דרמתי ברמת המודעות והפתיחות שמגלה הציבור לאוכל בריא על פלגיו השונים", מתפעל השף גיל הררי, המתמחה באוכל טבעוני שהוא מכנה אותו גם – אוכל טבעי.
קרא עוד
Show More