קולינריה ותרבות יוונית בלב אתונה     


סדנת בישול טבעוני מיוחדת במינה במרכז בירת יוון, אתונה בהדרכת השף גיל הררי
חמישה ימים במלון בוטיק יפהפה במיקום מרכזי ושוקק חיים הנמצא במרחק 20 דקות הליכה מהמטבח המאובזר בו נקיים את סדנאות הבישול שלנו.
נעשה היכרות מקיפה עם חומרי גלם טבעיים ונלמד את סגולות הבישול שלהם, נלמד כיצד לבחור את המצרכים הטובים ביותר בסיורי שווקים מקומיים, נכיר שיטות בישול שונות ונלמד לשלב בין טעמים וצבעים.

הטיול שלנו משלב את הקולינריה היוונית עם התרבות וההיסטוריה   המיוחדים של יוון, כך שלא נוותר על סיור באקרופוליס וערב מקפיץ של אוזו ובוזוקי בטברנה מקומית מהטובות באתונה
חופשת בישול בריא בניחוח יווני מבוססת על תזונה טבעונית בריאה והיא פונה לקהל הרחב ומטרתה לעזור לכל אחד לשפר את הבישול הטבעי הביתי שלו ולהוסיף יצירתיות והנאה לתהליך הבישול. במהלך הסדנה נכין מטעמים נהדרים על טהרת המטבח היווני האותנטי שכולנו אוהבים.

   כל הזכויות שמורות לשף גיל הררי 2014  ©   |  All rights reserved   |                       |                               |                    |  צילומים: GangiN'all that Jazz