מה נלמד בקורס

מפגש ראשון - מבוא לאוכל טבעוני

אלו פרודוקטים כדאי שיהיו במזווה הביתי?

המשתתפים יקבלו רשימה מפורטת של מוצרים שכדאי לצרוך ויוסבר על איכויותיו של כל מרכיב ושימושים אפשריים.תכינו שייקים וסלטים בריאים ותלמדו איך לשלב ירקות עליים בתפריט היומי בצורה קלה ומהנה. מתכונים לדוגמא:שייק ירוק חמצמץ, סלט אצות עם סלק, בטטה וכרובית ברוטב שומשום וג'ינג'ר, סלט פפאייה בסגנון תאילנדי ועוד..

 

מפגש שניאורז

השף גיל מלמד איך להכין מנות שהמרכיב העיקרי בהן הוא אורז. תלמדו על טכניקות בישול והציוד הדרוש במטבח. מתכונים לדוגמא: דפי אורז ממולאים ירקות ואטריות שעועית ברוטב קשיו למון גראס ג'ינג'ר, פסטה מאטריות אורז שחור מוקפצת עם ירקות,כוסברה ורוטב תמרי, תבשיל אורז פרא עם ירקות שורש ותבלינים, ועוד...

 

מפגש שלישי - תחליפי גלוטן

חלק גדול מהאוכלוסייה סובל מרגישות לגלוטן. גיל ילמד אתכם על מאכלים ומתכונים נטולי גלוטן ועל תחליפים בריאים במטבח. בין היתר יוכנו:פיצה מקמח חומוס וקמח אורז עם פסטו ירוקים, עגבניות שרי וזיתים, קציצות עדשים ברוטב פטריות, קינואה עם משמשים מיובשים,שקדים ועשבי תיבול, מאפינס בננה פירות יער ועוד

 

מפגש רביעי - ממרחים וקציצות

גיל ילמד אתכם מגוון נפלא של  ממרחים וקציצות טבעוניים. בין היתר יוכנו: ממרח חומוס מונבט,גבינת שקדים עם עשבי תיבול, כופתאות מטופו גזר וקשיו ברוטב דלעת קוקוס, ממרח נוטלה טבעוני ועוד...

 

מפגש חמישי - קינוחים ומתוקים בריאים

גיל יעסוק בדיון על התחליפים הבריאים הקיימים לסוכר התעשייתי שמאפשרים לנו להמשיך להנות ממתוק, רק הרבה יותר בריא. תלמדו להכיר מוצרים מתוקים בריאים עם או בלי אפייה. גיל ילמד להכין: עוגת "גבינה" מקרם קשיו לימוני ופירות העונה, מילקשייק בננה על בסיס חלב שקדים, מוס שוקולד מפתיע ביותר , גלידת אננס קוקוס ומנגו, ועוד.. 

   כל הזכויות שמורות לשף גיל הררי 2014  ©   |  All rights reserved   |                       |                               |                    |  צילומים: GangiN'all that Jazz