חברה ורווחה 

סדנא של מזון אורגני טבעי חי שאינו מעובד או מבושל, וכתוצאה מכך הוא מלא בויטמינים, מינרלים ואנזימים. מרכיבי האוכל החי המעניקים שפע של אנרגיה, עוזרים לשמור על משקל אופטימלי, מפחיתים שומנים וכולסטרול ומסייעים בתהליכי ניקוי הגוף וטיהורו. בסדנא נלמד מהו בעצם אוכל חי, מה הוא נותן לגוף שלנו, אילו תחליפים יש לאוכל מבושל, היכן ניתן לרכוש את המצרכים ואילו מצרכים כדאי לקנות. כמו כן נלמד לעבוד עם הציוד שיש במטבח החי, נכיר את רזי ההנבטה, ונכין מגוון מתכונים מפתיעים בעלי מגוון טעמים מעניין: · כדורי "גבינה" מאגוזי מקדמיה עם שום ועירית · סלט שורשים ברוטב אסיאתי · עלי חסה מגולגלים עם גוואקמולי (אבוקדו) וירקות במרינדת רוטב תמרי · "פסטת" קישואים ברוטב עגבניות · טארט פירות ללא אפיה ועוד.. ·

** תאריכי הסדנא הקרובה יפורסמו בהמשך **

   כל הזכויות שמורות לשף גיל הררי 2014  ©   |  All rights reserved   |                       |                               |                    |  צילומים: GangiN'all that Jazz