שף גיל הררי

 סדנאות הבישול שלנו

סדנאות הבישול של השף גיל הררי פונות לקהל הרחב ומטרתן לעזור לכל אחד לשפר את הבישול הביתי-הטבעוני שלו, ולהוסיף יצירתיות והנאה לתהליך הבישול. הסדנאות הן חוויה של יצירה וכיף המאפשרות מפגש מעשיר עם תהליכי הכנת האוכל הטבעוני הבריא. 

הסדנאות והקורסים מהווים פעילות חווייתית מרעננת ומעניקות מוקד מרכזי באירוע משפחתי או חברתי. 

האוכל הטוב שמבושל ומוגש פותח צוהר לבישול בריא ומענג בטעמיו גם בהמשך, מתאים לכל גיל ולכל חיך, יוצר אווירה נינוחה ומחויכת - וכל זאת בביתכם (או במקום הנוח לכם).

קערת סלט קינואה

סדנת בישול טבעוני ללא סוכר וגלוטן 

סדנה זו נועדה לבחון ולהכיר מקרוב את מרכיבי הבישול הטבעי הבסיסיים כגון ירקות, דגנים וקטניות, פסטות מאורז או דגנים אלטרנטיביים, מוצרי סויה, שמנים בריאים ועוד. נערוך היכרות עם חומרי הגלם הטבעיים, נלמד כיצד בוחרים אותם, נכיר שיטות בישול שונות, נלמד כיצד מתכננים שילובי טעמים וצבעים, נכיר את  כלי המטבח הנחוצים לסוג בישול זה, את ניהול הזמן במטבח וכיצד לעשות שימוש נכון בחומרי עזר מינימליים כמו מלח, שמנים, שום, צמחי תבלין ותבלינים. הסדנה כוללת מגוון מתכונים המשתנים בהתאם לעונות השנה. 

 

מנות לדוגמא:  

דפי אורז מגולגלים עם אטריות שעועית וירקות מוקפצים, קציצות עדשים ברוטב קרם פטריות, תבשיל כתומים עם חלב קוקוס ושעועית אזוקי, גלידה טבעית מאננס וקוקוס ועוד. 

משך הסדנא כ-3 שעות 

 

סדנת קינוחים טבעית

בסדנת קינוחים טבעית גיל מלמד כיצד לעבוד עם מתוקים טבעיים ובריאים יותר. נלמד על קינוחים ללא אפייה ועל קינוחים שדורשים אפייה מהירה יותר, תוך שימת דגש על חומרי גלם בריאים ועל האופן הטוב ביותר להשתמש בהם. בסדנא תלמדו על קמחים מיוחדים אלטרנטיבים( כגון קמח שקדים, טף ועוד) וכיצד לעבוד איתם. תלמדו על שמנים בריאים יותר שמתאימים לאפייה וקינוחים וכן על תחליפי סוכר טבעיים שמתאימים לכל קינוח.

סדנת קינוחים טבעית הינה סדנא מרתקת ומרחיבת אופקים.

מתכונים לדוגמא:"עוגת גבינה" מקרם קשיו לימוני ופירות, עוגיות שקדים לימוניות, מאפינס בננה גזר ללא גלוטן ועוד. 

 

משך הסדנא כ- 3 שעות  

אגסים מקורמלים
 
ירקות ומוצרים אורגנים

קורס בישול טבעוני
ללא גלוטן וללא סוכר

קורס הבישול הטבעוני היא הדרך של גיל לפתוח את הדלת לאנשים אשר מחפשים את השביל לחיים בריאים ומאוזנים יותר, לתזונה נכונה ומאוזנת ולמימוש הפוטנציאל הגלום במרכיבי מזון טבעיים.

 

גיל מלמד את סודות הבישול הבריא, המעניק אנרגיה וכוחות מחודשים לגוף ועוזר גם במניעת מחלות. הבישול כולל שימוש נרחב בשמנים מעולים, תחליפי סוכר וקמח טבעיים ובריאים, תבלינים בעלי איכותיים שערבים מאד לחיך ולגוף, חלבונים מן הטבע ועשבי תיבול טריים - והכל על טהרת הטבעונות.

משך כל מפגש כ-3 שעות