top of page

קורס מאסטרי מקיף בבישול טבעוני
ללא גלוטן וללא סוכר

הקורס שיהפוך אותך למאסטר בבישול טבעוני בריא וטעים בטירוף!

בקורס נלמד טכניקות בישול הקפצה אפיה מיצוק שימור טבעי תיבול סינרגיה בין טעמים, נכיר חומרי גלם מגוונים ומפתיעים, נלמד תכנון וארגון יעיל ליצירת תפריט שבועי עשיר לכל המשפחה, נפתח מיומנויות אילתור על בסיס עקרונות מובנים ליצירת מנות בריאות נפלאות מגוונות על בסיס חומרי גלם טבעיים טריים המעניקים אנרגיה וכוחות מחודשים לגוף ועוזרים במניעת מחלות.

התבשילים המאפים והקינוחים מבוססים על שפע ירקות, קטניות, דגנים מלאים, עלים ירוקים, עשבי תיבול טריים, זרעים, אגוזים, אצות, שמנים מעולים, ממתיקים טבעיים, קמחי קטניות טבעיים ובריאים, תבלינים איכותיים עשירים בסגולות מרפא, חלבונים מלאים מן הטבע ועוד.

וכן, הכל טבעוני 😊

הקורס נמשך 5 מפגשים – כל מפגש יימשך 3 שעות ויכלול ארוחה עשירה ומפנקת.

עלות הקורס 1600 ש"ח לאדם

 

תאריכים לקורס הקרוב:

מפגש ראשון 18.4.2023 בשעה 19.00

מפגש שני 2.5.2023 בשעה 19.00

מפגש שלישי 16.5.2023 בשעה 19.00

מפגש רביעי 23.5.2023 בשעה 19.00

מפגש חמישי 13.6.2023 בשעה 19.00

מיקום: רחוב המייסדים 16 הוד השרון

 

פירוט המפגשים:

מפגש ראשון -סלטים ושייקים

נלמד איך לשלוב ירקות ועלים בתפריט היומי בדרך קלה יצירתית ומהנה ואיך להכין  שייקים וסלטים עשירים ומגוונים (וכמובן נשתה ונאכל אותם 😊) נכין למשל שייק ירוק שהוא ממש ארוחה, סלט אצות עשיר באומגה 3 עם מלפפונים טריים, אבוקדו ובאק צ'וי ברוטב שומשום וג'ינג'ר טרי, סלט פאפאיה משגע בסגנון תאילנדי, סחוג ביתי ועוד..  

המשתתפים יקבלו רשימה מפורטת של מצרכים שכדאי להחזיק בבית ונלמד על איכויותיו של כל מרכיב ועל הדרכים השונות להשתמש בו.

  

מפגש שני - תחליפי גלוטן משגעים!

נכיר חומרי גלם מגוונים שאחרי שנכיר אותם נשכח מהצורך ב"בצקים" רגילים.  נלמד להכין מנות משגעות מנחמות ומשביעות בלי גלוטן ונגלה תחליפים בריאים נהדרים.

במפגש הזה נכין למשל פיצה מקמח חומוס עם פסטו ירוקים, עגבניות שרי וזיתים, קציצות עדשים מונבטות ברוטב פטריות קרמי, קינואה צבעונית עם משמשים מיובשים בשמש, שקדים ועשבי תיבול, מאפינס בננה אוכמניות שהם ממש ארוחה ועוד.

  

מפגש שלישי - ממרחים וקציצות 

העקרונות להכנת ממרחים מעולים וקציצות טבעוניות מגוונות כבסיס לארוחה משביעה ומזינה. נלמד איך מדביקים, איך שומרים על קציצות אווריריות, איך מחברים בין חומרי גלם שיש בבית גם בלי הכנה מוקדמת, איך יוצרים טעמים וואו ועוד.

נכין חומוס עדשים מונבט, גבינת שקדים למריחה עם עשבי תיבול, קציצות טופו גזר בטטה וקשיו ברוטב דלעת קוקוס, ממרח נוטלה טבעוני מטריף ועוד...

  

מפגש רביעי - עולם האורז – מלא שחור לבן עגול בסמטי אדום פרא ובר 

נלמד על נפלאות ועל זני האורז (ידעתם שאורז שחור הוא בכלל חלבון ולא פחמימה?) על דרכים מגוונות להשתמש בו ונכין מנות שהמרכיב העיקרי בהן הוא אורז. נלמד טכניקות בישול מגוונות עם אורז ונכין דפי אורז ממולאים ירקות ואטריות שעועית ברוטב חמאת שקדים ושומשום (מנה וואו!), פסטת אטריות אורז שחור מוקפצת עם ירקות כוסברה ורוטב תמרי, נרקח תבשיל חורפי של אורז פרא עם ירקות שורש, אפונה ושקדים ועוד. מפגש משביע במיוחד 😊

מפגש חמישי - קינוחים ומתוקים בריאים משמחים

נכיר תחליפים בריאים (נפוצים וגם סופפר מיוחדים) לסוכר ולגלוטן שיאפשרו לנו להמשיך להנות ממתוקים משגעים ו"בצקים" בריאים ומזינים.

נכיר מצרכים בריאים להכנת מתוקים מכל הסוגים והמינים עם או בלי אפייה.

נכין עוגת "גבינה" מקרם קשיו לימוני ופירות עונתיים טריים, מילקשייקים מטריפים על בסיס חלבים צמחיים טריים, חטיף סניקרס טבעוני (ממכר!) ועוד. מהמפגש הזה תצאו עם עיניים זורחות!

 

הקורס מלווה בחוברת מתכונים, לינקים להזמנת מוצרים מומלצים, הנחות ייעודיות לרכישת חומרי גלם וכלי מטבח ובליווי צמוד ומענה לכל שאלה.

אנחנו כאן כדי שתגשימו את המטרות שלכם ותיצרו לעצמכם מטבח טבעוני עשיר מזין טעים ומשמח!

ארוחת טבעונית בשקיעה
bottom of page