top of page

מאפינס בננה-אוכמניות מקמח שקדים


מאפינס בננה אוכמניות מקמח שקדים עם עיטור של ריבת אוכמניות טבעית
מאפינס בננה אוכמניות מקמח שקדים עם עיטור של ריבת אוכמניות טבעית

מרכיבים

2 כוסות קמח שקדים

½ כפית סודה לשתייה

½ כפית אבקת אפייה

1 כפית קינמון

חצי כוס קוקוס טחון

2 בננות בשלות רכות

2 תפוחים אדומים חתוכים לרבעים

1 כפית תמצית וניל

שליש כוס סירופ מייפל

שליש כוס שמן קוקוס

1 כוס אוכמניות קפואות


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה.

בבלנדר טוחנים את הבננות, התפוחים ,שמן הקוקוס המייפל ותמצית הוניל למרקם חלק.

מערבבים יחד עם המרכיבים היבשים לבלילה אחידה.

מוסיפים את האוכמניות ןמערבבים.

שמים כף וחצי מהעיסה בתבניות שקעים מסיליקון.

אופים כ 20 דקות ומוציאים מהתנור.

המאפינס מתקשים בחוץ לאחר כחצי שעה.

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page