top of page

קערת אסאי כיפית לקיץ

Gil Harari


האסאי (ACAI) הוא פרי יער מיערות האמזונס עשיר בכמות גדולה של נוגדי חמצון ועוזר בהורדת רמות כולסטרול בדם. קערת אסאי היא אחד מתחליפי הגלידה החלבית הכי פופולריים ונפלאים שניתן לצרוך. הבן שלי לדוגמא מבקש ממני בימי הקיץ לפנק אותו בצ'ופר הזה בכל ערב ;)

קבלו באהבה את המתכון ויאללה- תכינו גם לעצמכם וגם לילדים.


רכיבים:

חצי חבילת אסאי קפוא (ניתן להשיג במחלקות הטבע בסופרים השונים- במדור הפירות הקפואים)

1 כוס אננס קפוא

2 כוסות אוכמניות קפואות

2 בננות קפואות

4 תמרים

1 כוס חלב שקדים

3/4 כוס מים

הכנה:

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר חזק עד שמתקבל מרקם חלק.

אם צריך מוסיפים עוד טיפה נוזל לטחינה בבלנדר.

שמים בקערה.

לקישוט הוסיפו שבבי קוקוס לבן או קלוי, מעט גרנולה, פרוסות בננות,שבבי קקאו, זרעי צ'יה וכד'- לפי טעמכם.

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תודה על פנייתך, נחזור בהקדם האפשרי. 

 054-6635983

להטבות ומבצעים הירשמו

 לקהילת הלקוחות שלנו

תודה שנרשמתם, יהיה מעניין!

כתובתנו: 

דואר: ת.ד 724 , כפר מונש

gil@healthyfood.co.il

© כל הזכויות שמורות לשף גיל הררי

עיצוב ובניית אתרים: wix&me 

צילומים: דנה פרידלנדר,  שגיא סרויה, GangiN'all that Jazz

צרו קשר

bottom of page