top of page

טראפלס אספרסו נימוחים

טראפלס טבעוניים מצופים בקוקוס מוגשים בצלחת עם כוס קפה
טראפלס אספרסו טבעוניים-שף גיל הררי

לטראפלס שלי אני בוחר כבר שנים בשוקולד מריר סופר איכותי מתוצרת לובקה (LUBECA).

השוקולד בו אני משתמש מכיל 85% קקאו ואחוז סוכר סופר נמוך - שילוב שמעניק לו טעם וארומה יחודיים.

לאור סערת השוקולד והסלמונלה שהייתה לאחרונה בארץ ובכל מיני מקומות בעולם אני שמח אף יותר בבחירה שלי.

בטראפלס שלפניכם אני מוסיף את תערובת הקפה האהובה עלי מבית חברת DADA - שמעניק לו ארומת אספרסו עשירה. טוויסט נוסף מוצלח בטראפלס הוא השימוש בחמאת שקדים- מה שמעבה את המרקם הנימוח.


המרכיבים:


250 גרם שוקולד מריר לובקה 85% חצי כוס חלב קוקוס ( אני מעדיף את חברת Aroy-D) 1 כפית תמצית וניל שליש כוס סירופ מייפל טבעי 2-3 כפות חמאת שקדים 1 כפית אבקת אספרסו מקפה איכותי


מכניסים את השוקולד וחלב הקוקוס לקערה ושמים אותם על גבי סיר עם מים. מבשלים על להבה נמוכה ונותנים לשוקולד להינמס. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב. מקררים מעט את התערובת ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים להתייצבות. מוציאים את העיסה מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים 15-20 גרם כל אחד. מגלגלים את הכדורים באבקת קקאו או בקוקוס קלוי. שומרים הכל במקפיא וכך אני גם ממליץ לאכול אותם ( קפואים).

תהנו :)

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page