מרכיבים
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
2 גזרים מגורדים
2 מקלות סלרי קצוצים
250 גרם דלעת מגורדת
400 גרם עגבניות קצוצות או מיץ עגבניות
2 כוסות עדשים מונבטות
2 כפות רסק עגבניות
1 כף ג'ינג'ר מגורד
1 כפית כמון
חצי כפית קינמון
חצי כפית כורכום
1 כפית כוסברה טחונה
חצי כפית פפריקה
חצי כפית פלפל קאיין או צ'ילי חריף
1 כפית מלח הימאליה
חצי צרור כוסברה קצוצה
10 כוסות מים
אופן ההכנה:
מחממים בסיר מעט שמן קוקוס ומשחימים קלות את הבצל
מוסיפים את הירקות, שום, רסק עגבניות והתבלינים
וממשיכים לטגן למספר דקות.
מוסיפים את המים והעדשים ומביאים לרתיחה
מבשלים על אש נמוכה כ 45 דקות.
מוסיפים כוסברה קצוצה
Comments