מרק נפלא, קל מאד להכנה וקל לעיכול. הכוון האסיאתי( במקרה הזה גם מעט פיקנטי, אבל במידה) אהוב עלי מאז נעורי .זו בהחלט אחת המנות שבאופן אישי אהובות עלי מאד
מרכיבים:
חבילת טופו חתוכה לקוביות קטנות מושרות ב -2 כפות רוטב סויה חבילת פטריות שימאג'י או שיטאקי פרוסות חצי חבילת נבטים סיניים
2 גזרים חצויים וחתוכים לפרוסות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות 2 גבעולי למון גראס חתוכים ל 4 חתיכות כל אחד שליש חבילת אטריות שעועית מושרות כשעה במים פושרים חופן אצות וואקמה מושרות כרבע שעה במים קרים 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים חופן כוסברה קצוצה גס 2 כפות עלי בזיליקום קצוצים גס חצי פלפל ירוק חריף קצוץ כף ג'ינג'ר קצוץ 3 כפות ממרח מיסו 3 ליטר מים 1 קרטון חלב קוקוס של 250 מ"ל
אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן קוקוס בסיר מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים ל 5 דקות מוסיפים את הג'ינג'ר, פלפל חריף, בצל ירוק, פטריות ולמון גראס וממשיכים לטגן עוד כ-2 דקות. מוסיפים את המים וחלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הטופו והמיסו. מבשלים כ 20 דקות. סוגרים את האש ומוסיפים את אטריות השעועית, אצות, בזיליקום וכוסברה. משאירים מכוסה כ 10 דקות, אם צריך מוסיפים מלח.
Commentaires