top of page

מרק מיסו עשיר

מרק נפלא, קל מאד להכנה וקל לעיכול. הכוון האסיאתי( במקרה הזה גם מעט פיקנטי, אבל במידה) אהוב עלי מאז נעורי .זו בהחלט אחת המנות שבאופן אישי אהובות עלי מאד


מרכיבים:

חבילת טופו חתוכה לקוביות קטנות מושרות ב -2 כפות רוטב סויה חבילת פטריות שימאג'י או שיטאקי פרוסות חצי חבילת נבטים סיניים

2 גזרים חצויים וחתוכים לפרוסות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות 2 גבעולי למון גראס חתוכים ל 4 חתיכות כל אחד שליש חבילת אטריות שעועית מושרות כשעה במים פושרים חופן אצות וואקמה מושרות כרבע שעה במים קרים 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים חופן כוסברה קצוצה גס 2 כפות עלי בזיליקום קצוצים גס חצי פלפל ירוק חריף קצוץ כף ג'ינג'ר קצוץ 3 כפות ממרח מיסו 3 ליטר מים 1 קרטון חלב קוקוס של 250 מ"ל

אופן ההכנה:

מחממים מעט שמן קוקוס בסיר מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים ל 5 דקות מוסיפים את הג'ינג'ר, פלפל חריף, בצל ירוק, פטריות ולמון גראס וממשיכים לטגן עוד כ-2 דקות. מוסיפים את המים וחלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את הטופו והמיסו. מבשלים כ 20 דקות. סוגרים את האש ומוסיפים את אטריות השעועית, אצות, בזיליקום וכוסברה. משאירים מכוסה כ 10 דקות, אם צריך מוסיפים מלח.


פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentarios


bottom of page