מרכיבים:
1 כוס אורז מלא מושרה ל 8 שעות במים
חצי כוס עדשים כתומות מושרות ל 8 שעות במים
1 כפית מלח
מסננים את האורז והעדשים,מכניסים לבלנדר בתוספת המלח וכוס וחצי מים.
טוחנים למרקם חלק,מוציאים ושמים בקערה.
מכסים את הקערה, ומשאירים למשך כ 24 שעות בחוץ כדי שהתערובת תתחיל לתסוס.
מחממים מחבת מיוחד לקרפים עם מעט שמן זית.
שמים מצקת של התערובת, ומטגנים כחצי דקה לכל צד.
רוטב צ'ימיצ'ורי:
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור כוסברה
2 שיני שום
1 כפית כמון
שמן זית
מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון מלבד שמן הזית.
טוחנים ומזלפים פנימה שמן זית עד שנוצר מרקם חלק.
קוצצים: בצל ירוק, מנגולד, קייל, עגבניות שרי ושום.
מקפיצים בשמן זית, מוסיפים מעט מלח וסומק.
מורחים את הצ'ימיצ'ורי על הדוסות, ומפזרים מתערובת הירקות מעל.
Comments