top of page

דוסות מאורז מלא ועדשים כתומות עם רוטב צ'ימיצ'ורי וירקות מוקפצים


דוסות מאורז מלא ועדשים כתומות עםירקות חיים מוקפצים

מרכיבים:

1 כוס אורז מלא מושרה ל 8 שעות במים

חצי כוס עדשים כתומות מושרות ל 8 שעות במים

1 כפית מלח

מסננים את האורז והעדשים,מכניסים לבלנדר בתוספת המלח וכוס וחצי מים.

טוחנים למרקם חלק,מוציאים ושמים בקערה.

מכסים את הקערה, ומשאירים למשך כ 24 שעות בחוץ כדי שהתערובת תתחיל לתסוס.

מחממים מחבת מיוחד לקרפים עם מעט שמן זית.

שמים מצקת של התערובת, ומטגנים כחצי דקה לכל צד.


רוטב צ'ימיצ'ורי:

1 צרור פטרוזיליה

1 צרור כוסברה

2 שיני שום

1 כפית כמון

שמן זית

מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון מלבד שמן הזית.

טוחנים ומזלפים פנימה שמן זית עד שנוצר מרקם חלק.

קוצצים: בצל ירוק, מנגולד, קייל, עגבניות שרי ושום.

מקפיצים בשמן זית, מוסיפים מעט מלח וסומק.

מורחים את הצ'ימיצ'ורי על הדוסות, ומפזרים מתערובת הירקות מעל.


פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page